Sunday, February 27, 2011

DaiRy..

Assalamualaikum...

Syukur pada Allah s.w.t..dapat lg ak bangun pagi ni, hirup oksigen dan segala mcm gas lg milik Dia yang Maha Kaya...hari ni memang ak nanti2 kan, bukan sbb meeting yg ak nk kene attend petang ni ye, sbb hr ni ak leh balik kg...yea2 balik kg!!!kau ada??hihi..

Pagi2 yg agak membosankan(sbb da siap asimen privatisation tu..ececehh) ni ak duk dengar lg rancak2 ckit bru la xtdo..hehehe..opsss!!!barang xpacking lg,haih ak ni..hurm, xsabar betul nk balik umah, ma n abah mesti tertunggu2 ak sbb kali ni ak wat balik nset n detox untuk parent tercinta ak...

Alkisah yg ak duk pening2 ritu nk bli nset mane untuk ma ak da settle..jumaat lepas ak pg kajang sorang2, ak bli nset nokia c1-01(memang ni 1st choice ak)..xmenyesal ak bli, memang best guna nset ni, sesuai dengan ibunda tercinta ak.. aceli nset tu xde la canggih, aku dapat
rm 210 je, kawan ak plak bli rm300..jauh gler beza..myb ak punya AP,tp ape bezanya, nset AP pun dapat warranty setahun..same je..sabar ek ma, i'm coming home..;>

Pagi nk ak xplan ape2 lg, myb packing barang je..semalam punya la kebulur ak tido, tp diet punyer pasal, ak tahan xmakan..eh, tp jangan salah paham, ak makan gak 2 keping roti canai n roti sosej semalam..myb sebb penat pg driving kelas..hohoho..haaa,yg menarik ak g driving kelas semalam, ak ade kenal sorg mamat ni, mcm zizan nin tu, boleh tahn la, mati2 ak ingat budak, rupanya same age..hat mamat tui mak aih, cepat touching tol...die duk cter sal awek die kat ak,bertuah awek die dapat laki cam mamat tu..mesti romantik abis..duk pong pang pong pang cter2 ngan mamat tu, perkenalan kami putus kat ctu je..tp xtau la klu jumpa lg lepas ni..(Allah yang menentukan)

Em..ni je la kot dulu ak contem2..xde pe yg menarik selain duit pt ak da nk abis sbb attend driving class..huhuhu

k lah, ade mase, ade cter menarik, mesti ak taip kat cni...
daaa...

illaliqo'

p/s: tetiba rasa kebulur menular...

(8.32 a.m)


No comments:

Post a Comment