Wednesday, May 18, 2011

Lagu kuciM

Dearie blog...

Da lame btul xberblog.ni la ayt ak selalutaip bila nk start merapu kat cni, mane xnyer, org berblog hari2, ak plak bila mood datang je...time hujan2 ni teringat plak ak kat lagu alarm sopey(classmate ak kat u)..hari tu ak tido kat bilik die,7 hari gak bermastautin kat bilik die..terima kasih sgt2 kat die cz bg ak tumpang..tesis punyer pasal,da abis exam n wat asiment pun still kene stay kat ukm ni lg..huhuhu...rasa da penat belajar,tp org kate, bila da keje nanti, kalot nk blaja plak..xtau la ak plak mcm mane,tgok la nanti camne..me myself donno..try speakim la konon..ahaks~

hujann lebat sgt td, nk layan cter pun kilat n guruh manjang,so tepon la si dia..agipn rindu..hohoho..ak pun ty la bf ak ape lagu alarm sopey tu,ak tersedar tido terus senyum bila 1st time dengar lgu tu..hihi..bf ak kate tu lagu kucim..kucim?? ak pun xtau, mintak bf ak crkan kt tenet yg bersepah dengan segala mcm benda tu..hehehe~

mesti korang terty2 lagu ape tu..persembahkan,lg kucim..tadaaaaa~


ni la lagu yg ak mksudkan tue..(^^)


Saat ni ak kat bilik 7A103, Kolej Ungku Omar dengan 2 orang lagu kawan ak yg tengah nyenyak tido..ujan beb,layan tido jap..hihi~lepas seminggu ak bermastautin kat bilik sopey, ingat nk g la cr bilik sendiri, tup2 kolej UO ni xamik student yg nk sewa untuk 3 hari..terpaksalah ak tumpang bilik syu n jiha(alamak, da tau la sape kawan ak yang tido..:P) td kami same2 layan citer korea..MY PRINCESS..best gak citer tu,dr pagi td ak layan,sampai 5.15 be4 kilat sabung menyabung..almaklumlah, xde keje,tgh tunggu tesis siap dijilid je katekan(siot riak ak ni..:P)apa2 pun ak harap xde masalah da ngan tesis tu..ak kene submit by this week(Jumaat,20 Mei 2011)..siap je hantar tesis, ak nk chow dulu, balik kelantan,then keje..tp mesti ak rindu kat kawan2 ak kat universiti ni..tp apa bley buat, ni la hidup..ak perjalanan yg masih jauh ak nk kene tempuh,sama la ngan kawan2 ak..

ak ngah cbuk2 nk keje, ramai plak yg ak tau kawan ak da kawin, nk kawen,mcm2 lg la...ak je xsampai seru lg..sob3~

hurm..cukup la dulu setakat ni, bila mood berblog datang lg, ak sambung..hihi~
chowwww!!
oppsss!!
assalamualaikum~
illalliqo'

p/s: solat2!!!!
(6.35 pm)