Thursday, December 6, 2012

Superior Edge n Tunang...

Dear dear,

hari ni da hampir 2 bulan ak kat superior edge ni..saja nk coret ckit kat cni buat tatapan sendiri untuk masa depan..alhamdulillah,smpai hr ni, mmg ak selesa keje kat cni even bukan btul2 bidang yg ak belajar cz ak percaya, apa yang berlaku adalah ketetapanNya dan sudat tercatat disinilah datangnya rezeki ak..

Sepanjang tahun ni macam2 berlaku..tp ak gembira sangat cz Atiqi (My Love) dah masuk meminag n kami telah selamat ditunangkan dihadapan keluarga tercinta pada 23/8/2012..kami bercadang dalam 6 bulan dari tarikh tu kami akn melangkah lebih maju..kami nk melangsungkan perkahwinan..bila dipkkan balik, da 6 tahun ak berpacaran dengan tunangku..xsangka dia begitu tabah, sabar dengan perangai ak..tu membuatkan ak tertarik n bertekad bersuamikan dia..dia terbaek dimataku..

Disini ak letak gambar kami masa hari kejadian..hehe~



Sekarang da 3 bulan lebih ak berstatus tunangan orang, tp sampai sekarang persiapan xdibuat..minggu ni tunang sibuk..ak plan next week nk g beli barang2 hantaran kami..moga Allah mempermudahkan segala..ak da xnk bercinta lg..biarlah kami disatukan dan menjadi halal untuk satu sama lain..

Malam ni ak akn bertolak balik ke kg halaman..ma n abah datang KL untuk majlis konvo adik untuk kali ke 2 di UITM 5hb 12 2012..semoga perjalanan kali selamat..amin..

Pg ni kat ofis mcm xde apa sgt keje..bos pun belum masuk..apa2 pun, ak nk continue buat progress claim untuk Projek Kem Askar..

Setakat ni dulu coretan kali ni..

Daaa...

Assalamualaikum..