Wednesday, April 14, 2010

sayang KAMU...:*


Dearie blog..

pg ni sempat plk ak bukak tenet..emm,sepanjang minggu ni menaip je keje ak..by the way,bgus gak..leh ak praktis menaip..title blog rini bes ckit..hehehe~

alkisahnye pasal semalam punye cerita, tp semalam xsempat nk berblog..
si dia invited ak untuk tukar status relationship kat fb..gembiranye ak, Tuhan saje yang tahu...deeply from my heart, ak sangat sayang die..kadang2 orang laki memang xpaham orang puan. pada ak, ak xtgk harta, pangkat,dan rupa..keperibadian dan agama yang paling penting..dan satu lagi yang penting,bakal suami ak, mestilh penyabar..
kelemahan ak dari dlu, memang kurang sabar..cepat sangat melentig..ble pk blik, cyap lah anak2 ak esok,dapat ibu yang suka membebel..

Klu teringat kat si dia, ak ase bertuah, perkenalan dengan si dia time matrik dulu amat memberi kesan pada ak, lelaki pertama yang wat ak menangis kerana terlalu memendam perasaan, perassan sayang pd seorang bernama lelaki..tp, yang wat ak paling bahagia bagai dunia ni milik ak, diepun suka n sayang ak..love u so much!!!
Ak harap, memang die akan jadi suami tercinta ak sampai akhirat..ketahuilah bahawa ak amat mencintaimu..

sekarang da hampir 3 tahun ak bersama dengan die,sikap sabar si dia memang membanggakan ak. selalu jd problem solver, ak plak, slalu create problem..bertuahnye ak..emm,klu nk cte camne sayang, memang ak xtau nk cakap mcm ane,sbb ak ni xpandai nk jiwang2..but, i know how much i love him..

bercinta mcm ak ni susah jgk, bukan selalu bleh jumpe..maklumlah,sorang kat perak,sorang kat selangor..huhuhu..tp yang bes,ble dapat jumpe,leh lepas rindu..hik3~
cite sal si dia, ak memang tersengih,hehehe..bahagia bersamanye..^^

klu ingat blik time2 mula2 nk bercinta, besnye,ase nk u turn blik..pg time tu..hehehe..menelamunlah ak pg ni teringat kisah2 lama...moga Allah menyatukan kita dengan ikatan yang sah..as soon as possible tau..ngeh3~aminnnn.....

i love you..
waiting for u my love..xsabar nk jumpe lepas exam nanti, hope dapat spend mase dengan si dia tercinta..nk wish besday pd sidia..walaupun agak lewat..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU...("*)

miss u so much...

see u soon..

daaaaaaa~

salam...

(9.15 a.m)

Tuesday, April 6, 2010

LI oh LI




Salam pemula bicara...

Da lama ak xjeguk blog ak ni..bz btul..huhuhu~
Tp rini byak plak mase free ak kat opis ni..Ari tu duk kelam kabut ngan exam..ak ase,exam ritu la yang paling truk..siyes ak xsempat nk jawab semua soklan untuk kebanyakkan paper..mode:kecewa..:(

Tp xpe la..sesungguhnya Allah itu maha Adil. Apapun yang aku dapat nanti adalah ape yang ak usaha..(but,ak harap ak xmenghampakan harapan ma n abah)

Ari ni da masuk ari keempat ak kat opis ni..tp cam besa lah, bdak li,ape sangat kejenye..byak goyang kaki je..hik3~(ngantuk tahap cipan) ak xtau la ape jadi nanti..ak dapat tau rini, syarikat ni amik ramai budak li..dalam 10 orang..huhuhu..ape la ak nk wat nanti..cedihnyer..ak ingat nk absorb bayank2 ilmu kat cni..but, ak harap abg2 n kak2 kat cni dapat bantu aku...setakat ni, semua kat opis ni ok je ngan ak. so,xde la ase kekok sangat nk bergaul(even ade sorang dua yag bujet ensem)..cepatlah mase berlalu..malas ase nk goyang kaki camni,klu ade keje xkisah..:)

Setakat ni, ak n member li ak ni,yu juz wat surat jawapan..pastu ape lagi surf tenet je la..hik3~

jap agi ade jamuan..ade budak li uum yang wat.rini da lastday diaorang..so ade wat makan2 ckit..

ah..xtau da nk taip pe..tunggu orang jemput makan..hehehe~

illaliqo'

(12:50 pm)