Friday, April 11, 2014

One Year 16 Days

December 6, 2012..lamanya xmenulis kat cni…mcm2 dah berlaku dalam tempoh ni..ak pun dah selamat bergelar isteri kepada tunangku..Muhd Atiqi Munzir Che Razman.

Pertamanya ak bersyukur sgt kehadrat ilahi kerana memakbulkan doa ak untuk bersuamikan jejaka pilihan hatiku sendiri.Alhamdulillah. Kebahagiaan yg ak rasa biarlah kami je yang merasa.Sesungguhnya indah sunnahmu ya Rasulullah.

Berbekalkan kasih saying, restu kedua ibubapa..sampai hari ni kasih sgt terhadap suami makin bertambah. ..bertambah tambah..hehehe..

Terima Kasih suamiku kerana telah memilih ak sebagai isterimu..

Gambar tunang dah ada.ni ak selitkan sekeping dua gambar hari bahagia kami…Pada 25 Mac 2013, Pukul 1:00 ptg, ak selamat bergelar isteri..alhamdulillah, penantian selama ni dah berakhir..Penentuan Jodoh tu milik Allah..Tp dalam nk feeling2 touching time nk akad nikah, ustaz yg nikahkan kami, Ustaz Na, tersasul plak..boley dia pulak yang cakap aku terima nikahnya…hahaha..semua orang tergelak..cancel ak nk feeling2.kelakar tol ustaz tu..







Adik ak ni suka berblog..dia pun ada update ak punya wedding photo..ni pun yg ada watermark LZ ak amik dari dia..hehehe..korang freesinggahlah blog 
dia, best..bley jamin lah..hehehe..ni link ke blog dia.. http://www.arepnakbebel.com/2014/03/random-update-clutch-for-guy.html

Ni plak gambar parents in law n parent ak..




Alkisah tajuk tu mcm tu korang mesti dah boley teka kan, actually dah setahun 16 hari ak kahwin.maknanya, dah lepas anniversary pertama kami sebagai suami isteri..cepat masa berlalu.Pejam celik, pejam celik..dah lebih setahun usia rumahtangga kami. Tp rasa macam baru sebulan kami disatukan...moga Allah kekalkan rasa kasih dan sayang antara kami sampai ke Jannah hendaknya..amin…

Anniversary….sebut je mesti kita nk jadikan ia specialkan??nk plak 1st anniversary..tp ak ni bukan jenis yang kreatif sgt, jadi ak plan nk buat something untuk hubby ak. Nk tau ape? Next entry lah ak share..hik3..

On our anniversary day, my hubby xbeli apa2 pun cz dia xtau nk bg apa. Xpelah suamiku,cukuplah sama2 celebrate ak dah happy..Aku ada belikan kek untuk kami. Kami celebrate sederhana je, cukup makan sama2 kek kat rumah..Time bercinta kami xpernah celebrate anniversary couple. Cukup wish je..Bila dah kawin baru nk bersama2, dia punya feeling tu lebih ckit..tambah plak celebrate dengan kekasih halal..hehehe..


Nk citer benda yg dah berlaku dalam tempoh ni mmg xtercerita la kan..huhu..next entry plak ak citer..k..dah penat menaip,dah la kat tempat keje..astagfirulahalazim..huhu..

Klah..assalamualaikum…doakan kebahagiaan kami..

2.45 ptg

No comments:

Post a Comment