Wednesday, August 17, 2011

ISO 9001:2008

Assalamualaikum....

Pagi2 da cuak bila sampai ofis..xsampai setengah jam sampai ofis, auditor untuk iso da sampai..ni la 1st time ak berhadapan dengan auditor ni..dulu time study xfokus ape lecturer ajar..sekarang ni ikut flow je la aku)..ak yg setahun jagung kat opis ni (1 bulan 18 hari) angguk2 je apa die cakap..as long as die xty ak apa2 xpe la..hehehe~(muka budget cool je depan auditor)..

Xsangka plak ak ISO ni sampai ke petang..ingatkan setengah hari siap la..ak ingatkan yg datang audit ni ramai,upanya sorang je...tunggu je la sampai petang ni..harap2 procedure smooth je..n xde masalah nk dapatkan ISO tu..amin ya Rabbal Alamin~

Hari ni xde keje la ak..lepak2 dengan tenet je cz project manager sibuk dengan auditor tu..hehe..lenggang kangkung la ak (tp boring sebenarnye xde keje) kerja...datang lah padaku..~
sekarang ni tunggu je la kerja aku..

p/s: layan lagu raya~

(11:11 a.m)